Alle rettigheter reservert

Dyrnes Tak & Fasadevask

 

Telefon: 99 55 11 83

Tjenester

 

Som totalleverandør av utvendig renhold og vedlikehold kan vi hjelpe deg med å ta vare på dine verdier. Her er noen av tjenestene vi utfører.

Når du velger oss, kan du være sikker på et godt resultat.

 

• Vi er grundige, effektive og nøye med å etterkomme dine ønsker

• Vi har lang erfaring med tjenestene vi tilbyr 

• Vi har titalls fornøyde kunder 

• Vi er fleksible

• Alt skjer til avtalt tid, pris og med en serviceinnstilt holdning

Kontakt meg for en prat.

 

Få uforpliktende tilbud på en renholds- eller vedlikeholdstjeneste og få 10% rabatt for hver ekstra tjeneste du velger! 

Kontakt

Takvask

Som den 5. fasaden på huset, er taket veldig viktig å vedlikeholde. Over tid bygger det seg opp alger, mose og smuss her som skader steinen. Dette fjernes med ikke-skadelig høytrykk og steinen er klar for beskyttende impregnering.

Fasadevask

Rens av takrenner

Skal du male eller ønsker å heve helhetsinntrykket på huset ? En god fasadevask er et godt steg i riktig retning. Med skånsomme metoder og rett kjemi gjør vi fasaden ren, slik at du kan male eller nyte et godt resultat. 

Over tid bygger det seg opp betongslam fra takstein, mose, løv, smuss og lignende som tetter igjen takrennene dine. Vi hjelper deg å fjerne dette, slik at man forhindrer vanninntrengning og at vannet får fri ferdsel. 

Vaktmestertjenester

Trenger du noen til å vedlikeholde dine uteområder, klippe hekken og trimme løvtrærne, male et strøk på det nylig bygde gjerdet ditt eller måke snø på vinteren? Ring til oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne !

Rens av belegningsstein

Terrassevask

Som en horisontal flate har det lett for å bygge seg opp skitt, alger og smuss på belegningsstein. Mosen får godt vekstgrunnlag i fugene. Dette fjernes med høytrykk. Vi legger deretter ned fugesand for å forhindre uønsket ugressvekst. 

Vestlandet er fuktig og alger legger seg som et teppe på terrasser over tid. Her må man skånsomt fjerne dette med rett kjemi og verktøy og deretter beskytte treverk med beis. 

Vinduspuss

Vi tar oss av vinduspussen slik at du kan nyte utsikten. Ofte er det høyder og mangel på utstyr som gjør at man må sette bort denne tjenesten. 

Hagearbeid

Trappevask

Har hekken vokst og tiden strekker ikke til ? Vi tar jobben gledelig! Vi strekker oss langt for deg og for å klippe eller trimme din hage, for et flott helhetsinntrykk. 

Renhold har aldri vært viktigere. Trappevask er en tjeneste mange sameier og borettslag velger å sette bort for et godt resultat over tid. Ta kontakt for gratis befaring og tilbud. 

Avfallshåndtering

Ditt avfall blir vårt levebrød. Etter en lang og tidkrevende oppussing er det siste mange ønsker å kjøre på BIR med avfallet. Overlat det til oss og nyt fruktene av ditt harde arbeid! 

Utvask / Flyttevask

Tømme dødsbo

Skal du flytte men du orker ikke tenke på utvasken ? Vi hjelper deg. Vi vasker ut grundig og effektivt slik at du kan gå videre i flytteprosessen. Du får garantert et godt resultat! 

Tømming av dødsbo er en lang, tung og krevende prosess som man gjerne ønsker å sette bort. Vi ordner alt med evt rivningsarbeid, avfallshåndtering, flytting av gjenstander og utvask etter endt oppdrag. 

Vår prosess

1.

Gratis befaring og tilbud

2.

Du får skriftlig kontrakt

3.

Jobben utføres etter avtale

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Bestill her